Verzendingsovereenkomst

Alle bestellingen worden verwerkt binnen 1 tot 10 werkdagen (exclusief weekends en feestdagen) na ontvangst van uw orderbevestiging per e-mail. U ontvangt nog een melding van UPS wanneer uw bestelling is verzonden. We zullen u informeren wanneer we mogelijke vertragingen hebben als gevolg van een groot aantal bestellingen of problemen met de postdienst die buiten onze controle liggen.

Verzendtarieven en schattingen

De levering van de pakketten vindt plaats op “Ex Works” basis. De kosten voor verzending zijn afhankelijk van de gemaakte kosten. Verzendkosten worden achteraf in rekening gebracht. Wij verzenden met UPS.

Uw bestelling kan onderhevig zijn aan invoerrechten en belastingen (inclusief btw), die worden gemaakt zodra een zending uw land van bestemming bereikt. Superstar B.V. is niet verantwoordelijk voor deze kosten indien deze worden toegepast en zijn uw verantwoordelijkheid als klant.

Hoe controleer ik de status van mijn bestelling?

Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mailmelding van UPS met een trackingnummer dat u kunt gebruiken om de status te controleren. Het kan 48 uur duren voordat de trackinginformatie beschikbaar is.

Als je je bestelling niet binnen 5 dagen na ontvangst van je verzendbevestiging per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en bestelnummer, dan kijken we het voor je na.

Terugbetalingen, retourneren en ruilen

We accepteren retourzendingen tot 3 dagen na levering. Als het artikel ongebruikt en in de originele staat is zullen we het volledige orderbedrag minus de verzendkosten voor het retourneren terugbetalen.

U bent verplicht het geleverde onverwijld op juistheid en integriteit te controleren en bij gebreken in de levering heeft u het recht deze levering binnen drie dagen na levering te retourneren, waarna dat recht vervalt.

In het geval dat je bestelling op enige wijze beschadigd aankomt, stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je bestelnummer en een foto van de staat van het artikel. We behandelen deze per geval, maar zullen ons best doen om naar een bevredigende oplossing te werken.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Industrie- en Handelsonderneming Superstar B.V.

Superstar is een Nederlands bedrijf opgericht in 1947, gespecialiseerd in het maken van professionele schmink voor zowel de amateur als de professional. Superstar is een van de grondleggers van de professionele schmink en heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de Aqua Face- and Bodypaint zoals die nu is, van de schmink stiften tot de prachtige heldere kleuren in de schmink op waterbasis vandaag de dag.

  • Florijnstraat 12, 4903 RM Oosterhout
  • +31 (0)162 457 400
  • info@superstar.nl
  • BTW NL008701763B01
  • KvK 20053375
keyboard_arrow_up